Cautare

2426 de rezultate pentru "ioana marin slanic moldova" (2.64 secunde)
Fiecare operator trebuie sa incheie contract cu Polarisul, pentru ca asa este normal", a declarat Laurentiu Marin (foto), directorul DADL. De asemenea, Marin a mai precizat ca pana la acest moment sunt contractate 90 de sectoare de plaja, prin 79 de contracte.
UTI International a primit o suplimentare de un milion de lei pentru lucrarile de la platoul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, intarziate cu o jumatate de an.
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. ... Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor avea, in premiera, emisiuni la acelasi post de televiziune, detinut de fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg. ... I.B :Andreea Marin o sa se alature postului Realitatea TV?
Fiind prima mea schimbare majora din cariera, ma bucur ca am fost transferat alaturi de colegul meu, de la Juventus, Alexandru Marin, pentru ca imi va fi mai usor sa ma adaptez. ... Alex Marin a jucat la AS Roma!
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
El a vorbit totodata despre ajutorul acordat colegilor din Republica Moldova, precum si despre primirea sa in Academia Franceza de Medicina, care nu este una onorifica, ci bazata pe un proces de selectie, la care au participat mai multi candidati.
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori:
"Sustineti independenta republicii transnistrene si alipirea libera, ulterior, la Federatia Rusa?" sau "Doriti sa respingeti independenta republicii transnistrene si sa sprijiniti integrarea in Moldova?". ... Republica Moldova, Ucraina si Uniunea Europeana refuza sa recunoasca referendumul si nu au trimis observatori.
Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat intr-un interviu publicat in 23 februarie pe site-ul agentiei Moldpres ca moldovenii din Romania nu au libertatea de a se declara de etnie moldoveneasca din simplul motiv ca aceasta nu este mentionata in legislatie, alaturi de celelalte etnii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a declarat marti ca mesajul pe care ar trebui sa-l dea politicienii romani in urma incidentelor de la Chisinau este ca Europa nu trebuie sa abandoneze Republica Moldova, ci sa o ajute in drumul spre democratie.
Comisarul european Leonard Orban a anuntat ieri ca institutiile europene vor incepe de astazi sa discute despre situatia din Republica Moldova si a su-bliniat ca, din semnalele pe care le are pana in prezent, pozitia Romaniei a fost apreciata datorita calmului si echilibrului de care a dat dovada.
Moldova si sa isi dovedeasca, in sfarsit, solidaritatea cu Romania. Comunicatul Ministerului de Externe care anunta participarea ministrului la reuniunea CAGRE mentioneaza laconic ca "in cadrul sesiunii Relatii Externe, vor avea loc discutii privind situatia din Republica Moldova".
Moldova au anuntat ca refuza sa se intalneasca, saptamana viitoare, cu delegatia Parlamentului European care se va deplasa in R. Moldova pentru a analiza evenimentele petrecute la Chisinau dupa alegeri. Marian Jean Marinescu sustine ca reprezentantii Republicii Moldova au intrebat daca din delegatia Parlamentului European face parte vreun roman.
Politicienii suceveni sustin ca in Moldova ar trebui infiintate doua regiuni, una cu centrul la Iasi, iar a doua, avand capitala la Suceava. ... "Avem un specificul aparte datorat pozitionarii geostrategice, apoi o tipologie de dezvoltare economica distincta fata de celelalte judete din Moldova, in deosebi Iasi, Bacau, Vaslui.
Departamentul de Stat il lasa pe ambasadorul american la Chisinau sa-si explice singur declaratiile referitoare la Romania si Moldova (Autor: ... Aceasta este pozitia oficiala adoptata in cazul declaratiilor controversate facute de ambasadorul Statelor Unite la Chisinau, James Pettit, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova.
Republica Moldova este din nou in situatia de a face fata unei posibile crize energetice dupa ce, miercuri seara, centrala electrica de la Cuciurgan, intreprindere situata in regiunea controlata de regimul separatist de la Tiraspol, si-a sistat livrarile de curent electric pentru localitatile din dreapta Nistrului, informa ieri BBC.
La sfarsitul saptamanii trecute, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a transmis unei banci un ordin de blocare a conturilor SIF Moldova, pana la suma de 6,81 milioane de dolari, urmand ca in termen de doua zile sa fie confirmata operatiunea, a informat ieri SIF Moldova.
google-analytics.com